Menneskelig stratego

Taktik, snilde, hurtighed og kreativt talent kan føre jer til sejren!

Menneskelig stratego

Før din hær mod sejr. I Menneskeligt Stratego skal du erobre modstanderens fane ved hjælp af taktik, snilde, hurtighed og kreativt talent.

I godsets park går militæret i krig imod en fjendtlig hær og det er op til jer at kæmpe for sejr. Menneskelig Stratego følger de klassiske Stratego regler, hvor den højeste militærrang slår de lavere stående. Valg af taktik ligger frit for jeres hær, i kampen om at erobre modstandens fane og bringe den hjem til egen base.

Så er jeres hær taktisk nok til at erobre fanen med hjem?

Menneskelig Stratego gør brikkerne levende

Denne aktivitet får hjernen i gang, imens man fysisk kan tage del i denne sjove udgave af det verdenskendte brætspil. Perfekt aktivitet for både store og små med taktiske og kreative hjerner.

Våbenhvile

I kampens hede, vil der være mulighed for at tilkøbe en våbenhvile, i form af en lille pause, hvor der vil blive sørget for drikkevarer samt lidt knas og snacks, hvor man rigtigt kan få ladt kroppen og hjernen op, så den er klar til den sidste halvdel af et godt spil Stratego.

Bestil på tlf. eller mail

I kan leje menneskelig stratego under jeres ophold, ring og forudbestil det på tlf.: 5826 1250, eller på mail info@kragerup.dk – aktiviteten skal forudbestilles, da der skal indkaldes en instruktør.

Tag i Go High

Kombiner dine aktiviteter med en tur op i trætoppene

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X