Mega bordfodbold

Teamwork, sammenhold, tålmodighed og adrenalin

Mega bordfodbold

Glem alt om det almindelige bordfodboldspil. Her spilles MEGA Bordfodbold, hvor du er en af spillerne på banen, der kæmper mod det modsatte hold.

Mega Bordfodbold også kendt som ’Menneskelig Bordfodbold’ foregår på en stor oppustelig bordfodbold bane, hvor der er plads til 10 personer. Alle mand bliver spændt fast, og får en fast placering på banen.  Der skal lægges en god taktik og have fokus på sammenspil.

Når holdene har indtaget banen, er der garanti for en super sjov aktivitet som samtidig er en prøvelse på tålmodighed og samarbejde. Få sved på panden og blå mærker på skinnebenene.

Der er mulighed for at benytte 2 baner, så i alt kan 20 aktive personer spille ad gangen.  Er i flere personer, spilles der med udskiftere.

Er fodbold lige sagen, er der også mulighed for at prøve Danmarks smukkeste fodboldgolf bane.

Mad og drikke

Go High burger

Grill-selv burger i skoven

Med en god frokost er du sikker på at have masser af energi til at lege videre i træerne. Prøv for eksempel vores lækre Grill-selv burger.

 

Bestil på tlf. eller mail

I kan leje Mega Bordfodbold banerne under jeres ophold, ring og forudbestil på tlf.: 5826 1250, eller på mail info@kragerup.dk – banen skal forudbestilles, da der skal indkaldes en instruktør ind.

Tag i Go High

Kombiner dine aktiviteter med en tur op i trætoppene

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X