Kanosejlads

Nyd en dejlig afslappende kanotur rundt om godset eller udfordr hinanden og se, hvem der kommer først rundt om godset

Kanosejlads

Underholdende og afslappende

Kragerup Gods er omkranset af en bred voldgrav, der snor sig rundt, så I virkelig får set godset fra alle sider. Her kan I sætte jer i vores kanoer og nyde en rotur rundt i voldgraven, eller I kan udfordre hinanden og se, hvem der kommer først …..

Da kanoerne er populære til teambuilding og andre events, er det en god idé at reservere dem i forvejen. Ring til receptionen på tlf.: 5826 1250.

Også for børn

Invitér hele familien med på kanotur – det er hyggeligt og sjovt for alle, og skulle sulten melde sig efterfølgende kan nyde lækre grill-selv burgere nede i skoven, eller I kan spise i restauranten oppe på godset.

Mad og drikke

Go High burger

Grill-selv burger i skoven

Med en god frokost er du sikker på at have masser af energi til at lege videre i træerne. Prøv for eksempel vores lækre Grill-selv burger.

 

Bestil på tlf. eller mail

I kan leje kanoerne under jeres ophold, ring og forudbestil det på tlf.: 5826 1250, eller på mail info@kragerup.dk så undgår I at de er optaget på dagen.

Tag i Go High

Kombiner dine aktiviteter med en tur op i trætoppene

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X