Fodboldgolf

En sjov aktivitet for hele familien

Fodboldgolf

Fodboldgolf er sjovt og kan spilles af alle, store som små, unge som gamle. Vores 18-hullers fodboldgolfbane på Kragerup Gods, er en udfordrende og konkurrencepræget aktivitet. Vores nyrenoverede bane har to sværhedsgrader og kan derfor spilles af både begyndere og øvede spillere.

Fodboldgolf kan bruges, både som et break i konferencen eller festen, men også som et halvdagsarrangement for familie og venner, som evt. kan afsluttes med en hyggelig frokost i skoven.

Vi kan også tilbyde at arrangere en fodboldgolfturnering for din klub eller forening. I får udleveret scorekort og vinderholdet kommer på skamlen og får medaljer.

Skal du arrangere sommerens polterarbend, mandeaften eller har I brug for at finde ud af, hvem der er den bedste i vennegruppen, så lad fodboldgolf være omdrejningspunktet.

Har I ikke lyst til at gå hjem, kan I vælge at overnatte i vores fede Shelterby med plads til op til 24 personer. I Shelterbyen er der bålplads, vildmarksbad og saunatønde samt WiFi, indlagt strøm og adgang til bad og toilet. Du får udleveret underlag og sovepose og kan tilkøbe pakkerne Mandehørm og Tøse tam-tam.

Kragerups fodboldgolfbane ligger i et skønt naturområde, og er i 2018 blevet renoveret og kåret til årets smukkeste fodboldgolfbane. Der er bl.a. plantet træer og 2.000 stauder og herudover kan man nyde en øl eller vand på tømmerflådeterrassen på søen.

Når sulten melder sig, har I mulighed for at lave en grill-selv burger eller grille højlandspølser i skovens café. Kødet er af højeste kvalitet og kommer fra vores eget højlandskvæg som går ude hele året. Er du vegetar har vi også en bøf til dig. Endelig kan I også nyde en frokost eller middag i Restaurant Blixen oppe i hovedbygningen. I skoven kan I desuden købe kaffe/ te, chokolade, is, øl, sodavand og kildevand.

Mad og drikke

Go High burger

Grill-selv burger i skoven

Med en god frokost er du sikker på at have masser af energi til at lege videre i træerne. Prøv for eksempel vores lækre Grill-selv burger.

 

Ved sen bestilling

Ønsker I at booke mindre end 24 timer før ankomst, skal I altid ringe på tlf.: 5826 1250, så undgår I at køre forgæves. Vi gør opmærksom på, at Fodboldgolf og mad skal bookes online

Tag i Go High

Kombiner dine aktiviteter med en tur op i trætoppene

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X