Fodboldgolf

18 huller med spændende udfordringer, der kan få konkurrencegenet op i højeste gear. Fodboldgolf er en sjov aktivitet, der kan bruges som et break i konferencen, en del af firmafesten eller en hyggestund for hele familien.

Fodboldgolf er sjovt og kan spilles af alle, store som små, unge som gamle. Hver eneste runde på banen er en udfordring, både for dem der vil have en hyggelig dag og for konkurrencemennesket.

Fodboldgolfbanen ligger i et skønt naturområde, hvor Go High gæsterne suser forbi på de lange svævebaner henover banen. I får udleveret fodbolde og scorekort ved ankomst.

Når sulten melder sig, kan I nyde grill-selv burger til frokost i skoven ved Go High, eller I kan gå op og nyde en frokost eller middag i restauranten oppe på godset. I skoven kan I desuden købe kaffe/ te, kage, chokolade, is, øl, sodavand og kildevand.

Ved sen bestilling

Ønsker I at booke mindre end 24 timer før ankomst, skal I altid ringe på tlf.: 5826 1250, så undgår I at køre forgæves. Vi gør opmærksom på, at Fodboldgolf og mad skal bookes online

Tag i Go High

Kombiner dine aktiviteter med en tur op i trætoppene

Bliv opdateret!

Vores Nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods.