Aktiviteter for alle - vil du være med?

Go High, Kanosejlads, Fodboldgolf, Archery Attack og meget mere

Aktiviteter

Ta’ familien, vennerne og kollegaerne med på Kragerup Gods. Her er der aktiviteter for alle, om du ønsker sjov, fart eller hygge med familien. Aktiviteterne kan også sammensættes til en sjov polterabend.

Vores aktiviteter spænder bredt og der er både noget til dig, der hungrer efter adrenalinsuset, og dig, der foretrækker at kunne tage dig god tid. Kragerup Gods danner derfor de perfekte rammer for alt fra hyggeture med familien, over polterabends og til teambuilding med firmaet.

Vi sætter en dyd i hele tiden at udvikle vores aktiviteter, så du får mest mulig sjov og læring ud af dem. Fokus for de fleste af vores aktiviteter er samarbejde, men vi kan også tilbyde en masse til de mere konkurrenceorienterede. I bliver guidet gennem alle aktiviteterne af vores dygtige og smilende personale, der sørger for, at I får mest muligt ud af dagen og aktiviteten.

Nu også noget for de små
Med åbningen af skandanaviens første netpark, Kragerup Go Bounce, kan vi nu tilbyde sjov for børn helt ned til 4 år. Kragerup Go Bounce er en spændende attraktion, hvor I kan hoppe rundt i et sikkert net. Go Bounce er skabt til et sammenspil med naturen, og nytænke en oplevelse i skovens smukke omgivelser. Det svævenede og bølgende underlag afspejler meget godt oplevelsen af trækronerne i vinden, det giver en helt unik oplevelse.

Det er også muilgt at leje en del af netparken, hvis man gerne vil holde fødselsdag for sit barn på en anderledes måde.

Kragerup-gods-go-high-aktiviteter-stratego
IMG_6481-1-1-min-2
Kragerup-Gods-Archery-Attack-Aktiviteter
Kragerup-gods-go-high-aktiviteter-mega-bordfodbold
Dalsgaard Photography
Kragerup-Gods-Aktiviteter-Mordmysteriet-Mordmysterie
Kragerup-Gods-Aktiviteter-Mountainbike-Mountainbikes
DSC00402-hjemmeside
DSC00402-hjemmeside

Mad og drikke

Dalsgaard Photography

Grill-selv burger i skoven

Med en god frokost er du sikker på at have masser af energi til at lege videre i træerne. Prøv for eksempel vores lækre Grill-selv burger.

Go High er også en populær aktivitet til konferencer

Få et afbræk i jeres møde eller konference, og flyt konference op i trætoppene. En tur i Go High er perfekt som en social aktivitet efter en lang dag i møde, og dine gæster vil få en oplevelse, de sent vil glemme.

Aktiviteter - Go High
Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X