Select Page

Aktiv sommerferie på godset

29. marts 2021 | 0 comments

AKTIV SOMMERFERIE MED BØRN

Hold ferie med dine børn på Kragerup Gods og oplev sjove aktiviteter, masser af hygge og god mad.

Glæder du dig også til sommerferie? Tag familien med på 3 dages eventyrlig og aktiv sommerferie i naturskønne omgivelser på Kragerup Gods. Det behøves nemlig ikke være kedeligt at holde sommer i Danmark og en aktiv ferie med børn kan give jer en sjov og alternativ ferie, der skaber gode minder.

Har du og din familie lyst til at holde en aktiv sommerferie i Danmark? Så er Kragerup Gods et helt ideelt sted.

Vi sørger for at arrangere en sommerferie, hvor der er plads til at alle kan slappe af og tage et afbræk fra hverdagen. Vi byder på oplevelser, hygge, samvær og smuk natur, gerne krydret med lidt udfordringer og sjove aktiviteter for hele familien.

Eventyr i trætoppene

Tjek ind på godset og nyd de overdådige naturomgivelser. Udover at dase på de smukke værelser, hvor I kan føle jer som baroner og baronesser for en stund, så kan I også gå på opdagelse i Kragerup Gods’ aktivitetspark. Her kan hele familien kan smutte på eventyr i trætoppene og mærke suset fra adrenalinen, der bevæger sig rundt i kroppen. Der er sjov for børn og voksne, når I kommer helt til tops i Go High klatrebanerne eller får masser af kild i maven i trampolinparken Go Bounce.
Efter en dag med masser af action, er det tid at besøge godsets Restaurant Blixen, som serverer vidunderlig mad, der begejstrer og mætter både forældre og børn.

Under opholdet er det også muligt at sejle i kano, løse mordmysterium eller spille fodboldgolf. Større børn og vovehalse kan også prøve kræfter med vores mountainbikespor i skoven.

Vi tilbyder også en hyggelig filmaften i hovedbygningen og der er rig mulighed for spilhygge på terrassen og i havestuen. Nyd også poolområdet i forbindelse med jeres ophold.

Læs mere og book her.

Regitze Dinesen

Regitze er 9. generation og samtidig marketingchef på Kragerup Gods. Hun har studeret Cand.merc. Psykologi på CBS og er en kreativ ildsjæl, der brænder for at fortælle spændende nyheder og oplevelser, der skal prøves på Kragerup.

Få indlæggene tilsendt

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X