Kragerup-Gods-Logo

Mad ud af godset:

Afhent lækker mad klar til opvarmning hjemme torsdag, fredag og lørdag i denne uge. Lad dig friste af braiserede svinekæber eller tapasplatter med udvalg af italienske pølser, varmrøget laks, tigerrejer m.m.

Godset

Konference, teambuilding,
ophold, fest, restaurant, arrangementer, lokaler & rundvisning

Go High Aktivitetspark

Go High klatrepark, Go Bounce trampolinpark, fodboldgolf, archery attack, bueskydning, mysteriet, mountainbike m.m.

Retningslinjer vedr. covid-19

logo_UK

På Kragerup passer vi på hinanden, og har bl.a. disse tiltag:
– Bliv hjemme hvis du har symptomer.
– Hold afstand.
– Bær mundbind når du ankommer og bevæger dig rundt i offentlige lokaler.
– Mundbind ikke påkrævet, når du sidder ned.

Anmeldelser

4_5_stars Super faciliteter til ledergruppemøde - fine lokaler til møde, mad i særklasse (både morgenmad, frokost og middag) og ikke mindst gode værelser. Flotte omgivelse men vi nåede ikke ikke en tur i træerne på grund af sneen.

thumb_01_60_60Stig T

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Vi havde booket en overnatning i anledning af min kærestes fødselsdag. Alt fra booking - check in- middag og check out var i top. Vi gik tur i de smukke omgivelser, besøgte wellness afd,. fik en skøn middag med udsøgt betjening og drinks i en af de smukke stuer.

thumb_01_60_60Susanne J

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Jeg kan 100 pct. anbefale stedet. Smukke og velholdte omgivelser, venligt og hjælpsomt personale samt ikke mindst (vores) store værelser. Vores havde spa og brusekabine, to håndvaske og masser af skabsplads.

thumb_01_60_60Tina N

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Vi afholdte en 80 års fødselsdag med 12 deltagere, og bestilte 4 retters menu med efterfølgende fri bar og natmad. Indlogering foregik på et antal af de dyre dobbeltværelser samt et enkeltværelse Alt forløb efter planen.

thumb_01_60_60Jan P

Se på TripAdvisor

 

Magasin til info

For at få et samlet overblik over alle Kragerup Gods’ faciliteter, har vi udarbejdet et magasin. Her kan du læse om Kragerup Gods’ historie, opholdstyper, konferencer, aktivitetsparken, de årlige arrangementer og meget mere.

Download PDF’en af magasinet og læs om alle Kragerup Gods’ faciliteter.

Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X