Select Page

5 aktiviteter børnene vil elske i efterårsferien

3. oktober 2023 | 0 comments

Efterårsferien er den perfekte mulighed for at tage familien med på et ophold væk hjemmefra, hvor I kan komme tættere på hinanden og skabe mange nye minder sammen. Derfor har vi samlet 5 sjove og familievenlige aktiviteter i efterårsferien på Kragerup Gods, som børnene vil elske.

 

1. Book vores Aktiv Efterårsferie-pakke

Vi har sammensat nogle af vores bedste aktiviteter i én pakke for at gøre det nemt for familier, der søger et ophold med overnatning. Med i pakken får I adgang til Go Bounce trampolinparken, hvor både børn og voksne kan slå sig løs og få røde kinder, når motorikken udfordres. Go Bounce består af syv trampoliner med net, der er forbundet med net- og løbegange, så man kan prøve dem alle sammen.

Med i pakken er der også adgang til vores fodboldgolfbane, hvor de 18 huller med sikkerhed kan udfordre konkurrencegenet. Der er to sværhedsgrader, så alle medlemmer af familien kan være med.

Pakken inkluderer også Stuepigens Hemmelighed, hvor I skal løse mysteriet ved at finde ledetråde rundt omkring på godset.
Kragerup Gods er omkranset af en voldgrav, som I kan sejle i en tur i kano på og se de smukke omgivelser fra endnu en vinkel. Kanosejlads er også inkluderet i pakken.

Ønsker I ikke hele Aktiv Efterårsferie-pakken, er det også muligt at booke aktiviteterne hver for sig.

Læs mere om Aktiv Efterårsferie her.

 

Aktiv efterårsferie Bo Bounce

 

2. Udfold kreativiteten på vores kreative værksted

Hvis børnene har brændt alt krudtet af, og har mere brug for en stille og rolig aktivitet i efterårsferien, er det også muligt, som gæst på et Aktiv Efterårsferie-ophold, at besøge vores kreative værksted på Kragerup Gods. På værkstedet er det muligt at lave sjove og skøre kastanjedyr med kastanjer fundet på godsets jord, at tegne flotte tegninger, som kan tages med hjem eller at spille spil og hygge sig med hele familien. Det kreative værksted er at finde i Kornmagasinet, holder åbent fra 10-17 og kan være en dejlig stille aktivitet til en ellers aktiv efterårsferie på Kragerup Gods.

 

Aktiv efterårsferie Kreativt værksted

 

3. Filmaften på godset

Efterårsferien kan hurtigt komme til at handle om at pakke så mange aktiviteter som muligt ind på meget få dage. Derfor kan det være rart at læne sig tilbage og se en hyggelig film sammen med hele familien. Som en del af vores Aktive Efterårsferie-pakke, vil der på dag 2 vises en film i et af godsets lokaler. Her kan både børn og forældre nyde en god film, læne sig tilbage og slappe af ovenpå to dage med sjove aktiviteter.

4. (U)hyggelige halloweenaktiviteter

I uge 41-43 har vi arrangeret en (u)hyggeligt spændende efterårsferie i Kragerup Aktivitetspark. I disse uger er det nemlig muligt at prøve kræfter med en halmlabyrint, gå på skeletjag, spille kryds og bolle med græskar og skære græskarhoveder. Herudover vil det i uge 42 være muligt at høre uhyggelige historier og lave pandekager og skumfiduser over bål. Halloweenaktiviteterne er for alle, og kan også opleves i forbindelse med Aktiv Efterårsferie-pakken.

Læs mere om halloween her.

 

Aktiv efterårsferie Halloween

 

5. Klatreparken Go High

Go High er vores klatrepark, hvor I spændes fast i seler og selv kan navigere gennem seks kilometer bane. Der er otte klatrebaner og sammenlagt 3500 meter svævebane. Klatreparken er både for børn og voksne, dog skal man være minimum 7 år. Go High er den perfekte aktivitet til en aktiv efterårsferie på Kragerup Gods, hvor I kan komme højt op i trækronerne og nyde udsigten.

Besøger I klatreparken d. 20. oktober, kan I prøve Go High by Night, hvor vi helt særligt holder parken åben til kl. 23 og oplyser nogle af banerne med knæklys og lamper, som skaber en helt magisk oplevelse gennem banen.

Læs mere om klatreparken Go High her. 

 

Ring og hør mere om vores familievenlige aktiviteter
Har du spørgsmål til efterårsferien på Kragerup Gods, til vores aktiviteter eller hvis du gerne vil booke et ophold, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: +45 58 26 12 50 eller sende en mail til os på: info@kragerup.dk, så står vi klar til at hjælpe dig.

Få indlæggene tilsendt

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X