Select Page

3 gode råd inden du booker et selskabslokale på Kragerup Gods

25. september 2023 | 0 comments

At vælge det perfekte selskabslokale til dit kommende selskab, konference eller arrangement kan være en stor mundfuld, og der er mange ting, der skal gøres og tages stilling til, inden du kan nyde dagen sammen med dine gæster. På Kragerup Gods står vi klar til at hjælpe dig med at skabe den helt perfekte dag til dig og dine gæster, så dit arrangement bliver en succes. Vi vil gerne hjælpe dig med at planlægge og gøre hele processen nemmere. Her er derfor tre gode råd, du bør overveje, inden du booker et selskabslokale hos os på Kragerup Gods.

 

 1. Planlæg i god tid

Kragerup Gods er en populær destination for arrangementer og begivenheder, og derfor er det afgørende at planlægge i god tid. Ønsker du at booke en lørdag i forårs- eller sommerhalvåret, anbefaler vi, at du starter din søgnings- og bookingproces ca. 12 måneder før den ønskede dato. Det giver dig bedre muligheder for at vælge det perfekte selskabslokale og sikre, at alle dine specifikke behov og ønsker kan imødekommes. Ønsker du at booke fredag eller en anden ugedag, er der som regel større chance for at det ønskede lokale er ledigt på den pågældende dag. Vi anbefaler dog altid, at du er ude i god tid. Har du et særligt ønske til dato eller lokale, kan du altid ringe til os på telefon +45 58 26 12 50 og høre mere.

 

 

2. Besigtig lokalerne personligt

Før du tager den endelige beslutning, er det en god idé, at du selv møder op for at se vores selskabslokaler med egne øjne. Det giver dig mulighed for at vurdere den faktiske atmosfære, størrelse og indretning af lokalerne samt at drøfte eventuelle særlige ønsker eller behov med vores dygtige personale. Det giver dig også mulighed for at visualisere, hvordan din begivenhed vil forløbe i de pågældende lokaler og sikre, at de passer til dine ønsker.

Når du kommer til os med dine ønsker, tager vi en snak om, hvad du godt kunne tænke dig, skal foregå på dagen. Vi vil også tage dig med på en rundvisning af vores lokaler, værelser og faciliteter, så du kan se godset med egne øjne og finde det lokale, der passer til dine præferencer.

Vi vil også snakke med dig om, hvor mange, du forventer, der kommer til din fest, hvilken stemning, du går efter, hvis det er et bryllup, om der skal være en vielse i parken, om I ønsker en reception eller om det udelukkende er fest. Herefter har vi en løbende dialog frem til et par måneder før, hvor vi gennemgår planen mere detaljeret. Det inkluderer tidsplanen, ønsker til blomster, menu og andet.

Vi står selvfølgelig til rådighed hele dagen med tjenere, personale, receptionister til at tjekke folk ind, tage imod gæsterne og guide jer trygt igennem arrangementet, så I ikke skal tænke på noget under festen.

 

Bordopdækning til bryllupsfesten efter jeres ønsker

 

3. Udnyt faciliteterne til teambuilding og aktiviteter

Ud over at have smukke selskabslokaler til begivenheder, tilbyder vi hos Kragerup Gods også en bred vifte af aktiviteter, der kan fremme teambuilding og interaktion blandt dine gæster.
Du kan overveje at inkludere teambuildingøvelser eller sjove aktiviteter som f.eks. kanosejlads, bueskydning, fodboldgolf, mysteriet om Stuepigens Hemmelighed eller besøge vores klatrepark Go High som en del af din begivenhed. Det vil ikke kun være god underholdning til dine gæster, men vil også skabe en stærkere følelse af samhørighed og minder fra din fest.

På Kragerup Gods går vi langt for at imødekomme og skabe de perfekte rammer til din fest, så du kan slappe af på dagen og nyde, at alt forløber som planlagt.
Med ovenstående råd er du skridtet nærmere på at få den helt perfekte fest. Har du spørgsmål til vores festlokaler eller andet, kan du kontakte os på telefon +45 58 26 12 50 for at høre mere.

 

Få indlæggene tilsendt

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X