Menu

Menukort

Menukort

I restaurant Blixen kan I nyde såvel traditionelle danske retter som retter inspireret fra udlandet. Uanset om vi henter inspiration fra alle verdenshjørner, eller vi er tro mod det autentiske danske køkken, så kan vi garantere en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Dinner a’ la carte
gældende fra 1. juni 2017

Bordbestilling: 58 26 12 50 eller info@kragerup.dk

Forretter

Asparges med ristet jomfruhummer, nye ærter og sauce mousseline
Asparagus with seared langoustine, new peas and sauce mousseline
kr. 110

Gulerods gratineret hellefisk på grillede skorzonerrødder, bagte tomater og sauce nage
Halibut & carrot au gratin with grilled salsify, baked tomatoes and sauce nage
kr. 95

 

Hovedretter

Sommerbuk med rabarberkompot, glaseret sommergrønt, nye danske kartofler og vildtsky
Venison with rhubarb compote, glazed summer greens, new Danish potatoes and venison sauce
kr. 245

Bøf bearnaise med grillede courgetter, syltet sommer-porre og grove pommes frites
Steak béarnaise with grilled courgette, pickled summer leeks and potato wedges
kr. 235

 

Desserter

Hvid chokoladecreme i sprød nøddekurv, nye danske jordbær og saltlakrids
White chocolate cream in crispy little nut cones, new Danish strawberries and salty liquorice
kr. 95

Profiteroles med rabarbermousse hertil syltede rabarber og vaniljeis
Profiteroles with rhubarb mousse served with pickled rhubarb and vanilla ice cream
kr. 90

Spørg efter dagens 2 og 3- retters menu
Dagens 2-retters menu
kr. 285
Dagens 3-retters menu
kr. 350

Frokost

Bordbestilling: 58 26 12 50 eller info@kragerup.dk

Pariserbøf med rødbeder, kapers, hakkede løg, høvlet peberrod, hjemmelavet pickles samt æggeblomme serveret a part
kr. 125

Åben omelet med røget okseinderlår, bøffelmozzarella samt marinerede rodfrugter
kr. 95

Smørstegt rødspættefilet med rejer og hjemmelavet remoulade
kr. 125

Kragerups frokosttallerken
kr. 165

Udvalg af franske oste med grillet brød og marinerede nødder
kr. 75

Send en mail

*Dit navn

*Din e-mail

Dit telefonnummer

*Emne

*Din besked

Tilmeld nyhedsbrev