Menu

Festmenuer

Festmenuer

På Kragerup Gods er det råvarerne, årstiderne og drømmene, der danner grundlaget for den gode og velsmagende mad.
Nedenfor finder du vores årstids- og månedsbestemte selskabsmenuer. Vi håber, at du finder noget, der kan friste.

Årstidens festmenuer

Vælg mellem 3, 4 og 5 retter

Download menukortet

Forår

Stegt pighvar i mild skaldyrssuppe med ærter, radiser og ramsløg

Risottokugler med kammuslinger, selleri, hummerskum og friske krydderurter

Kalvemørbrad med souffléfars, på spinat, sprød rødløg, kalvecreme og kartoffellasagne

Udvalg af danske oste med marinerede nødder og grillet brød

Hvid chokoladekage med friske bær, frugtchips og sorbet

Sommer

Hvide slikasparges med ristet jomfruhummer, røget højlænderfilet og sauce mousseline

Unghanebryst farseret med foie gras, hertil grillede skorzonerrødder og persillesky

Fennikel-granité med syltede citrus

Sommerbuk med rabarberkompot, nye kartofler, sommergrønt og vildtsky

Jordbær romanoff med iscreme og chokoladesoufflé

Efterår

Hønseconsommé med pocheret foie gras og grillede kammuslinger samt sprøde urter

Helleflynder på blinis med spinat, skorzonerrødder samt safran beurre blanc

Filet af højlandskalv med rodfrugter, pommes Anna og mild pebercreme

Udvalg af europæiske oste med brioche og passende tilbehør

Pocheret pære på lun marcipankage med karamelsauce og sprød marcipan

Vinter

Krydderbagt torsk med jordskokkecreme, glaserede rosenkålsblade og syltede rødbeder

Røget højlænderfilet med melonchutney, trøffelsalat og røgede nødder

Oksemørbrad med glaseret grønt, hertil marvsauce og pommes kroket

Indbagt gorgonzola på urtesalat og brombærhonning

Æbletærte med kanelparfait bagt i fragilite med tuillerør og marinerede bær

Send en mail

*Dit navn

*Din e-mail

Dit telefonnummer

*Emne

*Din besked

Tilmeld nyhedsbrev