Aktiviteter for alle - vil du være med?

Go High, Kanosejlads, Fodboldgolf, Archery Attack og meget mere

Aktiviteter

Tag familien, vennerne og kollegaerne med på Kragerup Gods. Her er der altid aktiviteter at lave – både når du er til kvalitetstid og hygge eller til fart og spænding.

Vores aktiviteter spænder bredt og der er både noget til dig, der hungrer efter adrenalinsuset, og dig, der foretrækker at kunne tage dig god tid. Kragerup Gods danner derfor de perfekte rammer for alt fra hyggeture med familien, over polterabends og til teambuilding med firmaet.

Vi sætter en dyd i hele tiden at udvikle vores aktiviteter, så du får mest mulig sjov og læring ud af dem. Fokus for de fleste af vores aktiviteter er samarbejde, men vi kan også tilbyde en masse til de mere konkurrenceorienterede. I bliver guidet gennem alle aktiviteterne af vores dygtige og smilende personale, der sørger for, at I får mest muligt ud af dagen og aktiviteten.

IMG_6481-1-1-min-2
Kragerup-Gods-Archery-Attack-Aktiviteter
Kragerup-gods-go-high-aktiviteter-mega-bordfodbold
Dalsgaard Photography
Kragerup-Gods-Aktiviteter-Mordmysteriet-Mordmysterie
Kragerup-Gods-Aktiviteter-Mountainbike-Mountainbikes
Kragerup-gods-go-high-aktiviteter-kano
DSC00402-hjemmeside
Kragerup-gods-go-high-aktiviteter-stratego

Go High er også en populær aktivitet til konferencer

Få et afbræk i jeres møde eller konference, og flyt konference op i trætoppene. En tur i Go High er perfekt som en social aktivitet efter en lang dag i møde, og dine gæster vil få en oplevelse, de sent vil glemme.

Aktiviteter - Go High

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X